Bermain Dengan Gadis 18Tahun

Pengalaman Pertama Bermain..

 

Aku ingin berkongsi pengalaman pertama aku bermain dengan perempuan. Ini bukan fantasi dan memang betul-betul terjadi. Tahun 2000 adalah tahun dimana ekenomi Malaysia agak lembab. Disebabkan gaji yang kena potong aku berpindah ke rumah sewa yang agak murah di luar Kuala Lumpur. Aku enyewa sebuah rumah kampung berkongsi membayar dengan teman2 yg lain.Disebabkan aku bekerja syiff, tidur aku tak menentu. Kalau kerja pagi aku> tidur malam dan kalau kerja malam aku tidur sianglah. Nak jadikan cerita jiran aku tu adalah sebuah keluarga kecil lebih kurang 3 orang anaknya. Yang bungsu 3 tahun, kedua 12 th dan yg ketiga anak gadisnya, berusia 18th. Jika aku pulang kerja syif malam aku senang membasuh terus pakaian aku dan akan aku sidai di ampaian yang bertentangan dgn bilik anak gadisnya yg sulung.

 

Setiap kali aku menyidai kain bajuku, aku perasan ada sepasang mata di celah2 tingkap cermin memerhatiku. Tapi aku syak mesti anak gadisnya itu. Tekaan aku rupanya tepat bila maknya memanggil “Yati!!!!”, lantas bergemalah satu suara dari bilik itu dan menyahut, “ya, mak!!!”. Aku pendekkanlah ceritaku ini. Entah macamana pada hari yang lain aku menyidai kain bajuku, anak gadisnya juga menyidai kain bajunya juga kerana ampaian kami bertentangan kedudukannya. Maka dari peristiwa itulah titik tolak perkenalan kami. Setiap kali aku sidai baju mesti dia sidai baju juga dan kami sering bertanya kabar dan berbual2 mesra. Satu hari dia tanya aku, “Siang ni you free tak?”

Aku yg terpinga-pinga bertanya balik, “Ada apa?” “I nak tumpang bilik youlah, kawan you pun kerjakan?” Berderau darah aku lantas terpacul selamba suaraku “Eh…no problem” “Bilik u ada TV?” tanya dia lagi “Ada!!!” balasku dengan kehairanan “Kalau macam tu baguslah..u tunggu kat bilik, lagi 1/2 jam i datang.” Aku pun dengan dada yg berdebar2 menunggunya sambil memerhati jam di dinding dengan perasaan yg tak sabar. Setengah jam berlalu tiba2 Tuk! Tuk! Tuk!

 

Pintu bilikku berbunyi. Tanpa membuang masa aku membuka pintu bilik dan Yati dengan tshirt ketatnya tersenyum sambil tangannya menjinjing beg plastik yg aku tak pasti apa isinya. Tanpa membuang masa dia terus menuju dan men’switch on’kan tv aku dan terus membuka barang di dalam beg plastiknya. “U biasa main tak?” tanya Yati

“Tak biasa” jawab aku “Tak pe i ajar u, step by step. U tengok i punya permainan dan lepas tu u pulak main, nanti dak okey kita main sama2.”ujarnya panjang lebar. Tak sampai 1 jam permainan yg diajar oleh Yati, aku dah okey dalam permainanku dan kami kini bermain bersama-sama. Kadang-kadang turn aku dulu kemudian turn dia pulak. Fuhhhh….Syok ape…Gian beb, dan dengan selamba aku pun tanya, “Eh, mahal tak Playstation yang u beli nie?” tanya aku “Mahal juga, itupun ayah yang belikan” jawab Yati “I ingat nak belilah satu, bulan depan” aku bersuara dgn penuh minat “Eloklah, esok nanti Yati tak yah nak bawak Yati punya PS lagi” Yati menjawab dgn senyum.

Lebih kurang 2 jam bermain, Yati minta diri dan kami brsalaman. Untuk kekawan, itulah pengalaman prtama aku bermain Playstation dengan seorang aek. Aku harap korang terangsang dengan cerita enar aku ini….

 

kenapa tak percaya ye??.. hang ngat main ape??? ahak ahak.. jgn mare haa..”

Morale of the story:

1) Dont judge book by it cover )

2) Spare money for your self entertaiment like playstation console. You need pretty much of spare bucks $$. So do side-income such as online marketing, online business or join affiliate for kick-start

 

comments: inspiring huh? think positive,dont let your nafsu ran before your logical!!

About these ads

18 Responses to “Bermain Dengan Gadis 18Tahun”

  1. ceritanya lucu
    lam kenal

  2. numpang lewat

  3. Anonymous Says:

    butuh pak hang

  4. aduh..
    potong stim betol la…….

  5. Anonymous Says:

    kaninia

  6. Anonymous Says:

    nasib baik lancau aku tak naik lagi

  7. i suka cerita awak

  8. Ingat apa.Wat suspenss… je.

  9. hang_gila_seks_kn Says:

    mmg hang gila seks…

  10. klakar gilo

  11. hahha hahaha dan haha lagi

  12. Anonymous Says:

    woi buat aku suspences je sial………

  13. wa jalan cerita memang menarik

  14. hai…pengen bisa baha melayu…sedikit2 sih paham tapi kalo lebih paham lebih asik bacanya

  15. lu pnya cite potong banyak sangat..ada sambungan cite 2 kt gua kalau lu nak lg bes

  16. butuh pak hang semua????

  17. nyora rmc Says:

    crita mang lucu bnget kok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: