LAUNCHING: CatatanSeorangIdiotPractical-list

Hehehehe,satu lagi usaha aku untuk menghidupkan blog aku ni.     Ahaks…dah berapa lame ntah blog ni ujud (malas aku nak kira balik dah bape lame dah,plus lupe ble tarikh stat) tp hidupnya segan,matinya tak mau. Sebenarnye dah banyak kali aku nak erasekan blog aku ni dan sekaligus(stop jap,bos balik)

Ok,bos dah blah hehehe

Asalnye blog ni bukan bertujuan utk jd blog personal,tp ade tujuan lain (u know when u read its name) tp last2 jd blog personal jugak la, baru ade semangat sikit nak update.

Is writing blog sama ngan menulis diary? Ntah,nampak cam sama kan? But diary is not for another people to read or view tp tulis blog ni mesti sbb kte nak org baca apa yang kita tulis kan? And this blog isnt my diary[ayat penyata ni].

Blog ni adalah tempat untuk aku cakap ape saja,no offense k? Harap harap xde yang akan terasa dengan tulisan aku nanti.

Sebenarnya aku agak terkilan bila kebelakangan ni ada isu tentang saman menyaman terhadap penulis blog,mana boleh cam tu kan? blog is where you freely said what you want,regardless of any issues,lain la kalo yang nak disaman tu pemilik laman web ke,logic gak sbb laman web is a kind of entity tp blog ialah personal,pendapat aku la,i think mengutuk(agak kasar,mengkritik barangkali lebih sesuai) memelalui blog thousand time better dan bermaruah daripada menulis surat layang sbb kalo ko xsetuju ngan tulisan tu, korang leh comment balik and this is a beauty of a blog,sekali lagi pendapat aku la. Owh,rasanya aku dah terpesong dari tajuk aku ni.

ok, CatatanSeorangIdiotPractical-list ialah satu siri kehidupan aku sekarang,seorang student practical kat sebuah syarikat kontraktor+consultancy elektrikal(bayangkan sykt aku ni 3 dalam 1 cam nescafe tu). dan sekali lagi aku ulangi ini adalah satu usaha aku untuk menghidupkan blog ni + aku jeles ngan blog cik KYORA yang sentiasa ber-update tu,hehehe. Owh satu lagi,jangan la harap yang aku akan update setiap hari tp yang pasti akan lebih kerap berbanding update yang sebelum ni. PEACE

2 Responses to “LAUNCHING: CatatanSeorangIdiotPractical-list”

  1. pisang? tembikai la best..

    yes, rocky and jeff adalah antara bukti kebebasan yang digari. tapi satu bukti juga yang kata masih pedang tajam yang mampu membentuk.

    (tapi masih lagi darah saya cap keris ni, sekian terima kasih)

  2. IdiotPracticalist Says:

    sorry cik kyora,keris ke pedang ke,kebebasan tetap kebebasan,terutama sekali kebebasan yang beretika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: